Trotjänaravlivning - Ge din häst ett värdigt slut

TROTJÄNARAVLIVNING

Ge din vän ett värdigt slut

När det är dags att ta farväl kan jag erbjuda din häst ett lugnt och värdigt slut. Du får ta del av min långa erfarenhet av trotjänaravlivning och tillsammans kommer vi fram till vad som passar bäst för din häst och dig.
Jag prioriterar hästen Jag har under många år hjälpt hästar att få avsluta sitt liv på ett värdigt sätt. Det är alltid sorgligt med avslut men efter att jag gått igenom vad som ska hända och du har fått svar på dina frågor brukar det kännas bättre. Jag prioriterar alltid att hästen har det bra och är lugn. Sedan ser jag till att du som hästägare känner dig trygg och vet vad som väntar. Det är även viktigt att människor i omgivningen känner till vad som händer så att det inte uppstår oväntade situationer. När jag bekräftat att hästen är död tar jag den med mig. Du väljer själv hur du vill att din hästs kropp ska tas om hand om. Läs mer under fliken Kremering.


Planerad avlivning

En dag kanske du ser att det snart är dags att ta farväl. Ring mig så att vi kan planera avskedet i lugn och ro, du kan alltid räkna med ett lugnt och proffessionellt bemötande. När stunden är inne är det jag personligen som finns på plats.
Alla texter och bilder - Copyright 2010 © Djurambulansen/Lars Andersson